Rólunk

A HealthCapital Zrt. a Communications First csoport tagjaként 2008-ban alakult.

A Communications First csoport (korábbi neve: Capital Group Zrt.) árbevétel szempontjából jelenleg az egyik legnagyobb magyarországi kommunikációs cégcsoport, 2010. évi árbevétele meghaladta az 1 Mrd Ft-ot. A vállalatcsoport az elmúlt években több tíz millió forint értékben nyújtott támogatást társadalmi célú szolgáltatással, fogyatékosokkal foglalkozó és a kultúra területén működő civil szervezeteknek.

A HealthCapital Zrt. elméleti tudásra és gyakorlati tapasztalatokra építő tanácsadó cégként az egészségügy területén működő vállalkozások, gyártók, forgalmazók és befektetők, valamint egészségügyi szolgáltatók, szakmai szövetségek, intézményfenntartók és intézményvezetők számára végez jogi, igazgatási, szakmai, pályázati és gazdasági tanácsadói munkákat.

A HealthCapital Zrt. orvos-szakmai, jogi, közigazgatási, közgazdasági és kommunikációs ismereteivel hozzájárulhat ahhoz, hogy partnereink eredményesebben végezhessék felelős munkájukat.

A cégcsoporthoz tartozik a Flow PR stratégiai kommunikációs és PR tanácsadó cég, a Flow PA lobbicég, a Green Flow környezetpolitikai tanácsadó cég, a Political Capital közéleti elemző és tanácsadó cég, illetve a Capital Research piackutató vállalat. A cégcsoport közel 70 alkalmazottal működik.